Bouwbedrijf Matthé

Historie

Hoe het allemaal begon...

×
Matthias vroeger

Matthias van Ee

Al op jonge leeftijd wist Matthias dat hij in de bouw wilde gaan werken. Na zijn HBO studie Bouwkunde is hij bij een gerenommeerd bouwbedrijf aan de slag gegaan. Na jarenlang allerlei verbouwingen gedaan te hebben, groeide hij uit tot projectleider. Een hele mooie positie, waarin hij én met zijn handen kon werken én een mooi team kon aansturen op de werkvloer. En toen begon het te kriebelen. Matthias wilde voor zichzelf gaan beginnen.

2005 tot heden

2005 tot heden

In 2005 was het zover. Matthias richtte zijn eigen bouwbedrijf op: Bouwbedrijf Matthé. Met één man personeel is hij aan deze droom begonnen. Door middel van vrienden en familie, is Matthias zijn netwerk op gaan bouwen. Hier hoefde hij niet veel voor te doen, want via via kwamen er steeds meer klanten op zijn pad. Zijn vakmanschap en prettige manier van communiceren is dus niet onopgemerkt gebleven.

Vakkundig team

Vakkundig team

Door de jaren heen hebben we ons team flink uitgebreid met vakkundige en communicatief vaardige mensen. We zijn ongelooflijk trots op ons team. Samen maken we Bouwbedrijf Matthé tot wat het nu is. Namelijk een prachtig bouwbedrijf wat al bij vele mensen een begrip is. Ons hele team heeft hart voor de zaak en dat merken onze klanten.

Eindresultaat en eerlijkheid staan bij ons voorop

Eindresultaat en eerlijkheid staan bij ons voorop

Bouwbedrijf Matthé onderscheidt zich door verder te kijken dan alléén de verbouwing. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, denken met je mee en geven passend advies binnen jouw budget. Een prettige werksfeer, top eindresultaat en eerlijkheid staan bij ons voorop. En jij, als potentiële klant, zal dat ook gaan ervaren.