Ons team

×

Matthias v Ee

Matthias

Mijn naam is Matthias van Ee, aannemer en eigenaar van bouwbedrijf Matthé. Ik ben getrouwd met Kirsten en samen hebben wij 2 geweldige kinderen. We wonen met heel veel plezier in Woudenberg. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen. Ook train ik het voetbalteam van onze zoon, dat vind ik heerlijk om te doen. Kirsten en ik nodigen graag vrienden uit om uitgebreid mee te borrelen.

Kirsten

Kirsten

Ik ben Kirsten van Ee, getrouwd met Matthias en ik voel mij rijk gezegend met onze 2 lieve kinderen; Matz en Saar. Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor het up to date houden van de website, de filmpjes en de social media kanalen. Ik geniet ervan om met mijn gezin mooie dingen te ondernemen. Van skiën in Oostenrijk tot varen in een sloepje…. en van uitgebreid koken tot interieuradvies geven.

Jimmy

Jimmy

Hoi, mijn naam is Jimmy Brill. Ik ben 21 jaar oud,  geboren en getogen in Utrecht en ik woon daar nog steeds. Ik werk met veel plezier als timmerman  bij Matthé. Ik vind dat wij een leuke groep mensen zijn, die gezellig met elkaar omgaan en elkaar ook nog eens goed aanvullen op de werkvloer. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een potje te voetballen of een stukje motor te rijden. En ook een gezellig feestje sla ik niet over.

Jacco

Jacco

Hallo, mijn naam is Jacco. Ik woon in Woudenberg samen met mijn lieve vriendin Yvet. In mijn vrije tijd klus ik graag aan ons eigen huis en ik geniet ervan om leuke dingen met vrienden en familie te kunnen doen. Ook mooie reizen maken is iets waar ik en mijn vriendin gek op zijn. Als voorman timmerman bij Bouwbedrijf Matthé, vind ik het naast mijn prachtige vak leuk om de klussen in goede banen te leiden. Door vanaf het moment dat Matthias de klus heeft aangenomen, het eerste aanspreekpunt voor de klant te zijn.

Bjorg

Bjorg

Hey, mijn naam is Bjorg Borren. Ik werk al 12 jaar als timmerman met veel plezier bij Matthias in het bedrijf. Ik geniet ervan om in een goeie werksfeer te werken en om van een huis écht iets moois te maken. Ik woon in IJsselstein en in mijn vrije tijd zoek ik graag mijn vrienden op. Potje voetballen, feestje vieren en klussen bij vrienden thuis… Dat is wat ik graag in mijn vrije tijd doe.

Carina

Corina

Ik ben Corina Eland en ik ben getrouwd met Henk. We hebben 4 kinderen en wonen in Woudenberg. Ik ben mede verantwoordelijk voor de boekhouding van Bouwbedrijf Matthé en doe dit met veel plezier! In mijn vrije tijd ga ik graag geocachen, puzzelen, spelletjes spelen of borduren.

Marco

Marco

Ik ben Marco van Rijn, woon in Wijk bij Duurstede en ik ben 50 jaar. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Een flinke tijd geleden ben ik – als 17 jarige jongeman – de bouw ingegaan als metselaar en dat doe ik tot op heden nog steeds met heel veel plezier. Mijn hobby’s zijn; lopen met mijn metaaldetector en vissen, maar een gezellig potje kaarten met mijn vrouw sla ik ook niet over.

Johan

Johan

Mijn naam is Johan en ik woon in Woudenberg. Ik ben 26 jaar, getrouwd en ik heb 2 kinderen. Mijn werk bij Matthé betekent veel voor mij. Het is mooi werk, uitdagend en altijd gezellig! Ook houd ik van muziek, koken en samen met mijn gezin zijn.

Mark

Mark

Hoi, mijn naam is Mark Kleter en ik ben 29 jaar. Op mijn 16e ben ik begonnen in de bouw. Ik houd van nauwkeurig en precies werken en in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het maken van meubels. Ik ben 2 jaar geleden tot geloof gekomen en op zondag zit ik graag met mijn vrouw in de kerk.

David

David

Hoi, ik ben David en ik ben 18 jaar oud. Ik werk al ruim 4 jaar voor Matthé. Ik heb het hier erg naar mijn zin en leer veel van mijn collega’s. Mijn hobby’s zijn; chillen met mijn vrienden en klussen.
Jason

Jason

Hoi, ik ben Jason Brill, kom uit Utrecht en ik ben 16 jaar. Mijn hobby’s zijn voetbal en leuke dingen doen met mijn vrienden. Ik heb het super naar mijn zin bij Bouwbedrijf Matthé.