Ons team

×

Matthias

Mijn naam is Matthias van Ee, aannemer en eigenaar van bouwbedrijf Matthé. Ik ben getrouwd met Kirsten en samen hebben wij 2 geweldige kinderen. We wonen met heel veel plezier in Woudenberg. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen. Ook train ik het voetbalteam van onze zoon, dat vind ik heerlijk om te doen. Kirsten en ik nodigen graag vrienden uit om uitgebreid mee te borrelen.

Kirsten

Ik ben Kirsten van Ee, getrouwd met Matthias en ik voel mij rijk gezegend met onze 2 lieve kinderen; Matz en Saar. Ik geniet ervan om met mijn gezin mooie dingen te ondernemen. Van skiën in Oostenrijk tot varen in een sloepje…. en van uitgebreid koken tot interieuradvies geven.

Gerwert

Ik ben Gerwert de Kruif, projectleider bij Matthé. Samen met mijn vrouw Corine heb ik 4 zoons. Onze oudste zoon (Ruben) is ook werkzaam bij Matthé. Ik vind het leuk om samen met dit leuke team mooie projecten neer te zetten. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, kweek ik vogels en vind ik het leuk om wat te ondernemen met ons gezin en vrienden.

Jimmy

Hoi, mijn naam is Jimmy Brill. Ik ben geboren en getogen in Utrecht en ik woon daar nog steeds. Ik werk met veel plezier als timmerman  bij Matthé. Ik vind dat wij een leuke groep mensen zijn, die gezellig met elkaar omgaan en elkaar ook nog eens goed aanvullen op de werkvloer. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een potje te voetballen of een stukje motor te rijden. En ook een gezellig feestje sla ik niet over.

Jacco

Hallo, mijn naam is Jacco. Ik woon in Woudenberg samen met mijn lieve vriendin Yvet. In mijn vrije tijd klus ik graag aan ons eigen huis en ik geniet ervan om leuke dingen met vrienden en familie te kunnen doen. Ook mooie reizen maken is iets waar ik en mijn vriendin gek op zijn. Als voorman timmerman bij Bouwbedrijf Matthé, vind ik het naast mijn prachtige vak leuk om de klussen in goede banen te leiden. Door vanaf het moment dat Matthias de klus heeft aangenomen, het eerste aanspreekpunt voor de klant te zijn.

Bjorg

Hey, mijn naam is Bjorg Borren. Ik werk al 12 jaar als timmerman met veel plezier bij Matthias in het bedrijf. Ik geniet ervan om in een goeie werksfeer te werken en om van een huis écht iets moois te maken. Ik woon in IJsselstein en in mijn vrije tijd zoek ik graag mijn vrienden op. Potje voetballen, feestje vieren en klussen bij vrienden thuis… Dat is wat ik graag in mijn vrije tijd doe.

Corina

Ik ben Corina Eland en ik ben getrouwd met Henk. We hebben 4 kinderen en wonen in Woudenberg. Ik ben mede verantwoordelijk voor de boekhouding van Bouwbedrijf Matthé en doe dit met veel plezier! In mijn vrije tijd ga ik graag geocachen, puzzelen, spelletjes spelen of borduren.

Hanneke

Hoi, ik ben Hanneke. Ik woon samen met mijn kinderen in Woudenberg. Sinds een jaartje werk ik als office-manager bij bouwbedrijf Matthé; een ontzettend gezellig team! Daarnaast ben ik er voor mijn gezin, en hou ik van zingen en kickboksen.

 

 

Marco

Ik ben Marco van Rijn, woon in Wijk bij Duurstede. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Een flinke tijd geleden ben ik – als 17 jarige jongeman – de bouw ingegaan als metselaar en dat doe ik tot op heden nog steeds met heel veel plezier. Mijn hobby’s zijn; lopen met mijn metaaldetector en vissen, maar een gezellig potje kaarten met mijn vrouw sla ik ook niet over.

Johan

Mijn naam is Johan en ik woon in Woudenberg. Ik ben getrouwd en ik heb 3 kinderen. Mijn werk bij Matthé betekent veel voor mij. Het is mooi werk, uitdagend en altijd gezellig! Ook houd ik van muziek, koken en samen met mijn gezin zijn.

Mark

Hoi, mijn naam is Mark Kleter. Op mijn 16e ben ik begonnen in de bouw. Ik houd van nauwkeurig en precies werken en in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het maken van meubels. Ik ben 2 jaar geleden tot geloof gekomen en op zondag zit ik graag met mijn vrouw in de kerk.

David

Hoi, ik ben David. Ik werk al ruim 4 jaar voor Matthé. Ik heb het hier erg naar mijn zin en leer veel van mijn collega’s. Mijn hobby’s zijn; chillen met mijn vrienden en klussen.

Jason

Hoi, ik ben Jason Brill, kom uit Utrecht. Mijn hobby’s zijn voetbal en leuke dingen doen met mijn vrienden. Ik heb het super naar mijn zin bij Bouwbedrijf Matthé.

Ruben

Ik ben Ruben de Kruif en werk nu een jaar bij Matthé. Daarnaast volg ik een dag in de week de timmeropleiding niveau 3. Ik hou van mijn werk, maar ook van voetballen en chillen met vrienden.

Maarten

Mijn naam is Maarten van Veldhuizen en ik woon in Nijkerk. De werksfeer bij bouwbedrijf Matthé is echt gezellig, en dat samen met het super leuke werk, maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk toe ga. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar bij Mozaiek en houd ik ervan om er op uit te trekken.